Modelljeink

Böngésszen modelljeink között, ismerje meg őket és találja meg számára a legkedvezőbbet!
 • Across

  már 24.570.000 Ft-tól

  Az új Acrossban a plug-in hibrid zöld innovációja és a SUV négykerékmeghajtása által biztosított szabadság maximális hatékonyságot és lendületes vezetési élményt nyújt.

  Részletek és felszereltség
 • Swace

  már 11.550.000 Ft-tól

  Az új Swace-ben a kombi modellekre jellemző tágas utas- és csomagtér, a kényelem és a jól használhatóság valamint a fejlett és sokoldalú vezetéstámogató rendszereké a főszerep!

  Részletek és felszereltség
 • Swift Sport

  már 9.650.000 Ft-tól

  Magabiztos kormányzás és könnyed irányíthatóság. Sportos vezetési élmény, biztonság és praktikus teljesítmény. Ez a Swift Sport – egy végletekig izgalmas ferdehátú

  Részletek és felszereltség
 • Jimny

  már 9.250.000 Ft-tól

  Jusson el oda, ahova mások nem merészkednek! A Jimny megküzd a legzordabb időjárási és domborzati viszonyokkal, számára nincsen akadály!

  Részletek és felszereltség
 • S-Cross

  már 7.500.000 Ft-tól

  A megújult S-CROSS merész, magabiztos SUV-stílusával, mégis elegáns és kifinomult megjelenésével, valamint fejlett technológiánk segítségével uralhatja az utat, bármerre járjon!

  Részletek és felszereltség
 • Vitara

  már 6.990.000 Ft-tól

  Az új Vitara jellegzetes, a korábbinál karakteresebb, feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése pedig igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.

  Részletek és felszereltség
 • Swift

  már 5.830.000 Ft-tól

  Letisztult design, sportosan karakteres külső a vezetés szerelmeseinek! Adja át magát az érzésnek és ha egyszer kiszáll, garantáltan alig várja majd, hogy ismét vezethesse!

  Részletek és felszereltség
 • Ignis

  már 5.800.000 Ft-tól

  Kifejezetten városi használatra tervezett ultrakompakt SUV, ikonikus dizájnnal. Szűk utcákon is könnyű manőverezni vele, a városi vezetés még soha nem volt ilyen örömteli!

  Részletek és felszereltség
 • Új Swift

  már 0 Ft-tól

  Az európai újságírókat már levette a lábáról. Alig várjuk, hogy végre a nagy közönség is találkozhasson vele. Ultrakönnyű, vérbeli városi autó, igazi Swift a legjobb formájában.

  Részletek és felszereltség

Állítsa össze autóját!

A konfigurátor segítségével tervezze meg saját Suzuki autóját!

Válassza ki a kívánt modellt, majd a felszereltségi szintet és az Ön személyiségéhez legjobban illő színt!