Szolgáltatások

Több évtizedes tapasztalattal állunk ügyfeleink részére!

Ózongenerátoros klímatisztítás

Miért jó? Mert napjaink leghatékonyabb klímatisztítási módja!

Mielőtt újra használnánk autónk klímáját ne feledkezzünk meg annak megfelelő karbantartásáról sem! Erre kínál kiváló megoldást az ózongenerátoros klímatisztítás! Ez egy kémiai folyamat, ahogy a klímatisztító gép ózont termel az utastérben és mivel az ózon (O3) egy nagyon erős oxidáló anyag, három oxigén atommal, így minden olyan élőlényt, mikroorganizmust, gombát, vírust, stb. elpusztít, aminek van oxigén atomja. Jelentkezz be Hozzánk és élvezd a gondtalan klímás utazás örömeit!

Suzuki Connect szolgáltatás

A Suzuki Connect szolgáltatással új szintre lép a vezető, a gépjármű és a világ kapcsolata.

A szolgáltatással vásárolt vagy azzal utólag felszerelt Suzuki belső terében egy rejtett modem élő kapcsolatot tart a márkakereskedéssel, a szervizzel és más, az autón kívüli rendszerekkel. Ez számtalan lehetőséget biztosít az autótulajdonos számára a távolból végezhető diagnosztikán át az állapotértesítésekig, meghatározza többek közt a parkoló autó helyzetét, követhetőek a vezetési előzmények, és időszakos karbantartási értesítéseket küld. A szolgáltatást mostantól kérheted extraként új autódba, de a már meglévő Suzukidba is szereltetheted.*

* A Suzuki Connect szolgáltatás jelenleg a 2021 októberéből gyártott, új Suzuki S-Cross modellek esetében aktiválható, érhető el. A későbbiekben további Suzuki modellek esetében is elérhetővé válik majd a szolgáltatás.

Suzuki Connect Aktiválása

Az aktiváláshoz keresd fel szervizünket, ahol kollégánk rögzíti autódat a Connect rendszer márkaszervizes felületén. Kinyomtatja a regisztrációs lapot és a QR kódot vagy a webhely elérhetőséget, ahol elérhető a felhasználói felület és megtörténhet a regisztráció.

Töltsd le a Suzuki Connect applikációt, jelentkezz be és már látod is autódat!

Suzuki Mester+Garancia

Örömmel üdvözöljük a Suzuki-tulajdonosok táborában!

Kívánjuk, hogy az autózás ezentúl az Ön számára is gondtalan öröm legyen, s bízunk abban, hogy hamarosan megtapasztalja, milyen megbízható gépkocsit vásárolt. Minden új Suzukira 3 évig terjedő teljes körű garancia 100 000 km-es futáskorlátozással és 12 év átrozsdásodás elleni garancia (a Szervizkönyvben foglaltak szerint) érvényes. Jó érzés tudni, hogy a legrosszabb esetben sem áll egyedül az út mentén, ezért dolgoztuk ki ugyanis a Suzuki Mester+ szolgáltatást.

Mi a Suzuki Mester+?

Röviden: azonnali segítség egész Európában, magyar nyelven!

A Suzuki Mester+ a Magyar Suzuki Zrt. a jótállási és szavatossági kötelezettségek körén kívül eső ingyenes segélyszolgálata*, melyet az új Suzuki gépkocsit vásárlók részére nyújt napi 24 órában Magyarországon, valamint az alább írt európai területeken: Albánia, Andorra, Anglia, Ausztria, Belgium, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Ceuta, Ciprus, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Görögország, Hollandia, Írország, Izland, Lengyelország, Lichtenstein, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália (Madeira kivételével), Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szerbia, Szlovénia, Törökország (az ország európai része), Vatikán.

Mikor vehető igénybe?

A szolgáltatás a gépjármű forgalomba helyezésétől számított 3 éves időtartamra szól. Ingyenes szolgáltatásunk igénybevétele nem kötelező, elmulasztása jótállási vagy szavatossági jogokat nem szüntet meg.

A Suzuki Mester+ kizárólag a jótállási és szavatossági kötelezettségek körébe eső, a gépjármű menetképtelenségét eredményező meghibásodás esetében vehető igénybe. Nem vehető igénybe a Suzuki Mester+ szolgáltatás különösen akkor, ha segítség igénybevétele:

 • közúti baleset miatt vált szükségessé
 • nem gyári beszerelésű elektromos berendezés által okozott akkumulátor lemerülésekor
 • a gépjármű üzemben tartója az előírt felülvizsgálati, karbantartási és felújítási munkákat nem végeztette el, illetve
 • minden olyan esetben, amely a jótállást magát is megszünteti, vagy amely meghibásodásra a jótállás nem terjed ki.

Nem vehető igénybe a szolgáltatás utólag, a meghibásodás elhárítását követően, s különösen nem váltható meg pénzben.

Ki veheti igénybe a szolgáltatást?

A Suzuki Mester+ szolgáltatást a kártya birtokában nemcsak a gépkocsi tulajdonosa, hanem annak vezetője is igénybe veheti, a Magyar Suzuki Rt a Suzuki Mester+ szolgáltatás igénybevételére való jogosultságot ugyanis csak a Suzuki Mester+ kártya felmutatásához köti. Ez lehetővé teszi, hogy hozzátartozói vagy ismerősei az Ön távollétében is nyugodtan utazhassanak.**

Hogyan működik a Suzuki Mester+?

A Suzuki Mester+ a telefonhívást követően azonnal az Ön segítségére indul, és a távolságtól függően a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre ér, hogy kijavítsa a hibát. Ha ez a helyszínen nem lehetséges, az autót a legközelebbi Suzuki-szervizbe szállítja.

Mire terjed ki a Suzuki Mester+?

Szolgáltatásunk csereautóra, a továbbutazás lehetőségének megteremtésére, szállásköltség fedezésére és taxiköltségre nyújt fedezetet a mindenkor hatályos Általános Szolgáltatási Feltételekben meghatározottak szerint.

Mit kell tenni a Suzuki Mester+ igénybevételéhez?

Kérjük, hogy a Suzuki Mester+ szolgáltatás igénybevételére jogosító kártyát hordja mindig magával (például a forgalmi engedélyben). Csak a Suzuki Mester+ kártya birtokában veheti igénybe szolgáltatásunkat!

Meghibásodás esetén hívja a megfelelő telefonszámot! Itthonról, illetve külföldről kezdeményezett hívás esetén is egyaránt magyar nyelven kérhet segítséget.

A telefonbeszélgetés során a következő adatokat fogja megkérdezni a telefonkezelő:

 • Suzuki Mester+ kártyaszám
 • az autó típusa
 • az autó alvázszáma
 • az autó pontos helye
 • a probléma
 • az autó forgalomba helyezésének ideje
 • az Ön elérhetősége

Magyarországról hívható, ingyenes segélyhívó telefonszám: 06 80 990 234

Külföldről hívható segélyhívó telefonszám: +43 152 503 6548

Állítsa össze autóját!

A konfigurátor segítségével tervezze meg saját Suzuki autóját!

Válassza ki a kívánt modellt, majd a felszereltségi szintet és az Ön személyiségéhez legjobban illő színt!